Ум да ти зайде! Диляна Попова щяла до бори ковида с… глад!

0

Топ моделът и актриса Диляна Попова все още не е минала през ковид за разлика от свои близки и приятели. Красавицата обаче не е обсебена по актуалната тема и смята, че ще се справи с гладуване.

„Не съм минала през ковид и гледам да не му отдавам толкова значение. Вкъщи лекарства рядко се приемат, Борил никога не е пил антибиотик. Опитваме се да се лекуваме с чай, витамин С и такива неща до момента, в който не се налага. Ако ми се случи ковид, мисля, че ще опитам първо да го преборя с глад. Вярвам, че гладолечението работи много“, категорична е Диляна.

В „На кафе“ тя разказа и за това какъв ученик е сина й Борил, който тази година е първокласник. „Хич не му харесва темата с училището. Ако го питаш за нещо свързано с това – започва да оффка. Но пък аз съм супер щастлива , че е в музикалното училище, изключително добре му пасва. Виждам го, че малко по-трудно му задържа вниманието нещо, но пък помни много бързо, математиката му върви. Когато започна да го карам да пише буквичките, тогава е тегаво. Но още от първия учебен ден стана много стриктен, по-отговорен, макар че с онлайн обочението всичко много олеква“, разказва още бившата изгора на Асен Блатечки. Младата актриса обаче пропусна да коментира теми свързани с бащата на Борил, явно предварително уговорени с Гала.

Прегледана: 140835

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече