Не била тщеславна! Гаджето на Денис Теофиков го обичало мълчаливо

0

Трагичната смърт на талантливия Денис Теофиков създаде много спекулации, като този път на мушката е гримьорката Алекса – приятелка на Денис.

Мнозина критикуват момичето в мрежата заради това, че не спира да качва снимки с покойния певец. Злорадстващи почитатели на Денис обвиняват гаджето му, че си прави реклама на гърба на трагично загиналото момче.

„Едва ли, ако някога съм търсил популярност покрай любовта си! През всички тези години не съм искала, не съм имала необходимост да парадирам с чувствата си. Нито аз, нито той! Нашата любов си беше само за нас. Нямахме нужда от одобрение, нямахме нужда да доказваме на когото и да е било колко е силна любовта ни“,  разказва Алексa.

Брюнетката споделя още, че хората, които я нападат никога не са имали шанса да изживеят голямата любов. Такава каквато са имали те двамата.

„Нима ако съм търсила популярност, нямаше всеки ден да качвам снимки още тогава? Толкова години, споделени единствено с най-близките ни хора. Знаех, че публиката го иска за себе си, знаех, че за самия него не е хубаво в момента, когато най-силно заблестя, да го свържат с когото и да е било. Обичах го тихичко и без претенции. Единствено исках той да ме обича! И той ме обичаше!“,  споделя пред „България Днес“ момичето, което е в траур.  Алекса не одобрява факта, че много хора, които дори не са познавали Денис си позволяват да я съдят. Двамата се откриват още когато са 16-годишни.

Прегледана: 136965

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече