Изненада! Ето къде изчезна Банда-Банда!

0

В разгара на тв сезона и без никакви подсказки за предстоящата изненада, Андреа Банда изчезна от „На кафе”.

Сладникавата брюнетка, която представяше интересни новини и теми от социалните мрежи в предаването, внезапно се покри, малко след като в началото на септември сподели, че я отрязали за петъчна рубрика.

Секването на ентусиазма ѝ да води алтернативен панел в „На кафе” веднага се изтъкна като причина за слизането ѝ от екран. Андреа Банда обаче отсъства не само от предаването. Никаква я няма и във Facebook, и в Instagram, където иначе е доста активна, пише „Уикенд“.

Оказа се, че докато зрителите вече дни наред питат в профилите на предаването в социалните мрежи: „Къде изчезна Андреа Банда?”, лъчезарната млада дама е следвала 10-дневната лечебна програма „План да бъда/Plan to be” на кръстницата си Биляна Савова.

Андреа се включила в трансформиращата програма вероятно не само водена от желанието да преоткрие себе си. Вечно усмихнатата брюнетка неведнъж е споделяла, че страда от тревожност и безсъние, като възможната причина е стресът. Андреа Банда даже е питала последователите си в социалните мрежи за съвети как да се справи с проблема.

Тревожността си тя бореше предимно с рисуване, знае се още от 2019 г. Тогава Банда показа своя рисунка на момиче, което е кръстила Меги Златкова. Рисувала я, когато изпаднела в тревожност. „Помага ми да не се стресирам. Ако някой се чуди – доста ми беше трудно да нарисувам себепрегръщане. Драсканицата на тема „колко е важно да се обичаш – доста!”, откровена бе Андреа Банда.

Прегледана: 131535

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече