Желязна захапка! Отварачката още прави мизерии на бившата на любимия

0

Мара Отварачката не може да преглътне, че любимият й Мирослав е има съпруга, която е обичал. Пенсионираната пайнерка продължава да води война с бившата жена на бизнесмена Мирослав Соколов Вая. Фолкаджийката плаща на хора, които да пишат лоши коментари за Вая под всички възможни статии за Мария и Мирослав, пише „Уикенд”. Преди дни няколко медии получиха имейли, където авторът, който се е подписал като Bella Favvia твърди, че блондинката Вая е била алкохоличка и не гледала двете си деца.

„Именно заради това Мирослав Соколов напуснал нея и решил да бъде с една от най-красивите жени с 20-годишен труд Мария. Мария като истинска жена от класа и прима не обръщала внимание на нападките на Вая, която се опитала да направи и личен контакт с нея. Вая имала псевдоним Вая Общата и имала тежки кризи с алкохола, именно затова я напуснал Мирослав, тъй като ежедневно му вгорчавала живота, а сега и на една от най-горещите дами и моден секссимвол в България Мария. Това не е всичко! Откакто не е с него, Вая Общата тормозела приятелите на Мирослав, искайки им пари и ухажвайки ги, но никой не искал и не проявявал интерес към нея. От своя страна Мария, която неведнъж е била пример за майка, и Мирослав гледали заедно трите си деца и лично в нейния инстаграм Мария не спира да пуска клипчета с тях”, пише в странното писмо.

Според източници на „Уикенд”, Вая гледа съвестно двете си деца и не е алкохоличка, каквато се опитват да я изкарат. Блондинката е от заможно семейство и за разлика от Отварачката, винаги е имала материална възможност. Тя е живеела щастливо преди дребното моньонче от фолк бранша да хвърли око на мъжа й. Вая е признала пред най-близките си, че Мария е развалила семейното й щастие, но тя се надява, че увлечението на неверния Мирослав ще премине до няколко месеца.

Чалгаджийката е известна с това, че не изкарва повече от 2-3 години с мъжете си. Преди няколко дни брюнетката изтри всичките си снимки с Миро в инстаграм. Тръгнаха слухове, че лихварят е разтурил годежа си с Отварачката, но е възможно двамата все още да са заедно, а той просто да й е забранил да парадира с връзката им.

Прегледана: 133910

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече