Ученолюбиви! Родни величия напират за даскали

0

Родните знаменитости изявяват желание да бъдат учители да преподават на други знанията и опита си, писа Телеграф. 

Джина Иванова от Трамвай 5 разказва как радва хлапетата.  Тя провежда часовете си в читалище „Искра 1964“ в София. „Все още текат записвания. Искам да направя концерти с децата, но със сигурност Коледният ще е най-впечатляващ.  Учениците са на възраст 11 и 16 години и имат отношение към музиката“.

Радо Шоу който е преминал през различни музикални стилове и школи, лично насърчаван от оперния ас Сабин Марков, също е преподавал уроци по музика на деца в София. Заради коронавируса е преустановил заниманията и в момента ръководи дамски хор.

Една от най-известните плеймейтки Джулиана Гани споделя опита си в клон в аграрния Пловдивски университет. Плеймейтката, която е повече известна с бюста си, се оказа, че има зад гърба си три висши – по икономика на туризма, по управление на проекти и по класическо пиано. Друг е въпросът какво и как могат да научат студентите от уроците на Гасни. Пред вида на силиконовите гърди на преподавателката си едва ли ще запомнят много.

Своята първа заплата като учителка получава Камелия. Тя постъпва като възпитател в родния си град Чипровци след дипломирането. Отчита стажа си на педагог като много полезен.

Колежката й Димана е преподавател в музикалното школо „Княз Александър Първи“.  Към звездния отбор преподаватели се присъединява и младата певица Мария Димова.  Илиян Михов-Баровеца, също има опит като преподавател в столично училище. Примата на старата градска песен Мария Петрова пък е била директорка на детска градина в Ловеч.  Преди да изгрее на музикалната сцена тя управлявала местната забавачка успешно. До ден днешен поддържа добри отношения с колегите си. Скандали дизайнерка Миглена Каканашева МЕГЗ също  изнасяше лекции по мода в Югозападния университет в Благоевград.

Прегледана: 128680

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече