Дежавю! Мейзер пак в пандиз, този път – Щатски! Ето защо

0

Скандалната миска никак не се притеснява отново да се озове зад решетките! Този път тя не е престъпила закона, а се любува като туристка на някогашния най-строг пандиз в света „Алкатраз“. „Черната вдовица“ се похвали в социалните мрежи с обиколката си из превърнатия в музей легендарен зандан. Майзер достига до острова с ферибот от Сан Франциско. Посрещат я правилата на каторгата и снимки на нейни обитатели, опитали да избягат.

„Затворът е бил пълен с готини италианци“, отбелязва Мейзер.

След което минава по стъпките на прословутия престъпен бос Ал Капоне, който прекарва в „Алкатраз“ 4 години.

В панделата още стоят няколко дупки в стените, през които са пробвали да духнат затворници. Или поне такава история представят организаторите пред Анита Мейзер и останалите туристи. Те имат възможност да разгледат килиите, в които са държани някои от най-зловещите престъпници. Представена им е реалистична инсталация с лежащ в килията пандизчия. Скандалната миска се снима и при кулата за наблюдение, където някога надзирателите са следели зорко да не избяга някой от известните обитатели.

Анита има опит със затворите, напомня „България Днес“. Преди да посети като турист американския, силиконката се запозна отблизо с българския. Излежа 2 г. за убийство по непредпазливост на съпруга си Николай Димов по време на интимна игра със свински опашки, както и за предлаган подкуп на полицаи.

Прегледана: 132555

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече