Разкрита! Ето коя певица е Госпожицата в „Маскираният певец“

0

Ключов участник от „Маскираният певец“ не остана тайна за феновете на предаването. Според тях Галя от Каризма се крие в костюма на Госпожицата. Някогашната партньорка на Миро се поизложи в последното издание на „Като две капки вода“ и вероятно Маги Халваджиян сега й дава възможност да се реабилитира. Уликите на Госпожицата сякаш са писани на Галя – като извадена от комикс, смята се за спокойна и уравновесена, но не се знае в кой момент ще избухне.

Освен всичко друго, Госпожицата се вдъхновява от откриването на далечни светове – ако допуснем, че Англия, където Галя живя години наред, но без пробив в музиката, все пак е сравнително далеч от Ямбол и София. Сред другите заподозрени фигурират най-различни певици и артисти, но трима от тях се очертават по-категорично. Зрителите са убедени, че Иво Димчев е Прилепът. Самият той, естествено, отрича. Целият образ напомня на атрактивния актьор, но уликите за него са твърде еднообразни и постни и могат да бъдат изтъкнати за почти всеки друг от участниците: „Предизвикателен, обича да привлича вниманието, не се страхува да пада от високо“.

Дара Екимова, дъщерята на Дими от Сленг, като че ли е под зрелищните одежди на Порцелана: „крехък, чуплив и много талантлив“. Според уликите родителите, големите порцелани, често го оставяли сам, защото работели за усмивките на други хора. Мая Бежанска най-вероятно е Гъбарко – който си живее в приказка. Както се знае, куклената актриса най-често влиза в детски спектакли, пише „Галерия“.

Прегледана: 128190

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече