Кипра! Булкин от „Игри на волята” – по жартиери и на токчета!

0

Иван Булкин се очертава като един от най-интересните играчи в новия сезон на шоуто „Игри на волята”. Интересуващият се от мода млад мъж не само се гордее със своето перфектно изваяно тяло, но и с богатия гардероб от дрехи, за които би му завидила всяка жена. Играчът не знае нито броя на обувките си, нито чантите, нито коланите, които ползва за аксесори, пише „Уикенд”.

От малък той си падал по модните тенденции. Знаел имената на световните марки, различавал последен от предпоследен модел дрехи и разбира се, мечтаел да дефилира по „котешката пътека”. 

Звездата на успеха му се усмихнала за пореден път преди половин година, когато бил поканен на специална фотосесия, прокламираща равенството между половете и правото на мъжете да се обличат като госпожи, респективно на жените като мъже. Под прожекторите той партнирал на Николета Лозанова, която дизайнерите накиприли с мъжки костюм. За разлика от нея Иван демонстрирал „пълен пакет”, комбиниран с дамски жартиери и обувки с ултра висок ток и силиконови чорапи. Фотосесията за списанието „HALF Magazine”, предназначено за чувствителни господа, вдигнала рейтинга на Иван Булкин и неприличните предложения към него завалели като майски дъжд – упорито и напоително.

Младежът демонстративно въртял задник под прожекторите и доста добре се справял с ходенето в женски обувки. Полу на шега обяснил, че от дете обичал да се пъха в чепиците на майка си. Правел няколко тегела по коридора, като не забравял да си сложи и някое от нейните бижута. Родителите не му правели забележка. Знаели, че е малък и просто копира това, което вижда…

С днешна дата Иван Булкин вярвал, че повечето негативни слухове по негов адрес се дължат на скрита и нескрита народна завист. Чувал всякакви истории – в това число, че отдавна е минал на другия бряг, че по партита се кипри с женски дрехи, но всъщност не се интересува от евините посестрими. Критикували го дори, че носи слипове с подплънки, за да може „мъжеството” му да изглежда по-голямо и така да прави по-силно впечатлени за сексуално заинтересуваните от тялото му субекти. Повечето подмятания подминавал с мълчание, но след като се запознал с „драсканиците” по стената на „Игри на волята”, счел за нужно да даде следното обяснение: „Типично българска черта е да се търси негативното във всеки и всичко. За всички останали, които не ме защитиха,  ще кажа, че това е едно предаване, което се гради на рейтинг. Така, че няма нищо случайно във всяка дума от визитките на участниците. В моята визитка, няма да чуете, че тренирам лека атлетика от 13 години, че работя в офис сграда от над 7 години, че тази година завършвам „Спортна педагогика” в Пловдивския университет, че си имам страхотна приятелка, на която много държа. Ако мислите, че може да опознаете човек от подобни визитки, жестоко се лъжете!  Приключвам с коментарите си”, написа във фейсбук страницата си Булкин, който отнася бая подигравки заради фамилията си.

Имало хора, които открито го наричали „булка”, защото били 100%  сигурни, че е хомосексуален. Нямало как млад и красив мъж, интересуващ се от мода и работещ като модел, да бъде истински мъж.  Спечелената от пловдивчанина титла през 2020 г. – „Супер модел на Вселената” била като трън в очите на много хора, които уж се пишели приятели на младежа. Преди това Булкин имал спечелени още няколко титли. Най-много се гордеел с първата си – „Мистър Пловдив”, но вярвал, че тепърва му предстоят световни награди, каквито нито един нашенец до момента не е печелил.

Прегледана: 131030

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече