Пикантно! Участничка в риалити налетяла на… ченге!

0

Третият сезон на „Игри на волята: България“ ще се окаже най-пикантният до момента заради интересните участници. Един от тях е бургазлийката Мани Ву Нанг Тъ от отбора на „Бойците“. Тя приковава внимание към себе си не само с поведението си, но и с външния си вид. Още на представянето си на старта на шоуто тя показа, че е бойно и мъжко момиче. Дори успяла да спаси майка си от сериозна зависимост – алкохолизъм.

Атрактивната козметичка от виетнамски произход без никакво притеснение разказа на съотборниците си, че полицай я спрял на пътя, а тя му скочила на бой.

Случаят е отпреди около 2 години и се разиграл в един от жилищните комплекси в Бургас. Полицаите получили сигнал за скандал между две жени. Ставало въпрос за Мани и за още една бургазлийка, с която буквално вдигнали на крак целия комплекс. Дошлите на място полицейски служители по никакъв начин не могли да укротят агресивната Мани. Тя дори побесняла още повече, държала се непристойно и обиждала единия блюстител на реда, дори го нападнала.  Хубавелката била под силен афект и изобщо не контролирала действията и думите си.

Мани, разбира се, е понесла наказание за агресивното си поведение и обида спрямо униформен служител. Тя обаче не се срамува от тази постъпка, дори се хвали с „подвига си” пред цяла България, явно за да покаже, че няма какво да я плаши и сломи.

Мани е родена от смесен брак. Баща й е виетнамец, а майка й – българка. Съчетава две работни места – в козметичен салон и в телекомукационна компания.  През 2020 г. името на й нашумя в медиите, след като тогавашният й приятел Антон Михов помля шест паркирани автомобила на ул.“Митрополит Симеон“ в центъра на Бургас.

Прегледана: 128990

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече