Яко! Гаджетата на Гло яли шамари от баба й Недка!

0

Глория умили почитателите си с пост във фейсбук, посветен на баба й Недка. Примата на фолка, която рядко разкрива личния си свят и емоции, сподели мили спомени с баба си, уроците, които е научила от нея, и как й вдъхнала кураж да сбъдне мечтата си, пише „Уикенд”.

Глория и брат й са от Русе, но след развода на родителите им живеят известно време в Две могили при баба си Недка и дядо си Гого. Там бъзещата звезда на фолка завършва средното си образование с направление „Механизатор в растениевъдството” и има придобито свидетелство за МПС – категория С. Точно за това време Глория разказа в поста си.

„Две години, откакто баба не е сред нас! Тя ме научи на отговорност, дисциплина, да готвя, да шия на машина, удряше по някой шамар на някое мое гадже, ако е сгафил много – а бе, голяма работа беше, безстрашна и смела….”, пише Глория.

Когато получава възможност да сбъдне мечтата си да се изявява на музикалната сцена, баба Недка й казва: „Щом всички хора могат да поемат отговорност за живота си, и ти можеш!”. Вдъхва й кураж, че ще успее. „Благодаря ти, бабче ,че беше в първия значим стадий на моя живот, а това е много важно!”, завършва Глория.

Прегледана: 137155

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече