Мария Бакалова стана посланик на България!

0

Популярната българска актриса Мария Бакалова е новото лице на „Бранд България”. По покана на министъра на туризма Стела Балтова първата българска актриса, номинирана за „Оскар“, беше гост в ресорното ведомство.

Балтова връчи почетен знак на младата актриса „Посланик на дестинация България“. „Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази символична роля на посланик и да прегърнете като своя кауза популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България“, заяви министърът.

Бакалова сподели колко е развълнувана, казвайки, че приема с отговорност оказаната ѝ чест. Тя подчерта, че България е прекрасна страна и нейните красоти, вкусна храна и древна история трябва да се популяризират.

„За мен е чест и гордост да се наричам българка и винаги съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото поколение да са щастливи и горди, че са българи, защото познават историята си и въпреки, че срещат трудности, това изгражда характера им“, заяви младата актриса.

По думите ѝ природата и архитектурата ни са изключително красиви и тя ги преоткрива всеки път, когато с радост се завръща у дома. „Трябва да позволим на хората да почувстват България“, призова Мария Бакалова.

Прегледана: 135125

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече