Кално детство! Владо Карамазов с 11 награди, но нито една актьорска!

0

Открилия неотдава у себе си таланта на фотограф Владо Карамазов спечели поредно международно признание за снимките си.

Актьорът, който блести с ролите си в театъра и киното, се похвали сам във Фейсбук профила си,  че е взел общо 11 приза на Московските международни  фотографски награди, като 3 от тях са златни. Най-голямото отличие е за фотоса му „Кално детство”.

Ето какво написа той:

Отново фотографията ме направи много щастлив. На Московските международни  фотографски награди(MIFA),  станах  People Photographer of the Year ! Снимката която ми донесе това голямо отличие е „Кално детсво”  и тя стана първа в категория „People”. В тази категория по принцип има подкатегории като Портрет, Улица, Деца… но на тези награди всички са събрани в „People” – с което става по-трудно.

Имам  още награди в същата категория – 3 златни отличия, 1 сребро и два бронза. А в категорията „Събития” снимката ми стана втора. Общо 11 награди от MIFA 2021.

Щастлив съм, защото тези награди са за кадри, които много харесвам и които разказват истории на хората. Това заради което всъщност снимам. Признавам, че се бях откъснал от хората, заради разочарования, заради взаимоотношения…

Хората ме натоварваха. Но фотографията ми показа друга страна от човечеството. Накараме да се вгледам в очите и душите. В момента мога смело да кажа, че се превърнах в ловец на интересни хора.  Това ме вълнува и зарежда. И най-важното, започнах отново да харесвам човеците! Благодаря, MIFA.

Много благодаря и на моите музи – NEda Spasova  Жоро Цанов Юсуф Съртев и всички хора, които срещам.

Прегледана: 141960

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече