Страх лозе пази! Тишо Близнака си крие пърпоретката по храстите да не я гепят!

0

Кирил Ефремов често пърпори по софийските улици с яркочервения си скутер „Веспа“. Компактното возило е предпочитаният транспорт за 45-годишният актьор в горещите летни месеци. С мотоцикъла му е по-прохладно, а и по-удобно – с него екранният гангстер Тишо Близнака се придвижва лесно в задръстванията, пише „Уикенд”.

Артистът от „Под прикритие” получил моторетката си от Италия. Докарал му я негов приятел, развиващ бизнес с автомобили. С мотоцикъла Ефремов се придвижвал от къщи до Сатиричния театър за има няма 5-6 минути.

Онзи ден папараците ни засякоха Кирчо да крачи умислен в центъра на София. Нахлупил каскет на главата си, актьорът пресичаше улиците, където му падне, като чат пат вдигаше ръка, за да поиска от шофьорите да му отстъпят предимството си.

Няколко минути по-късно Ефремов се озова до храсти и кашпа с буйна растителност. Зад тях той бе скрил мотопеда си, та да не му го откраднат. Тишо Близнака махна каскета си, извади каска от багажника на скутера и я нахлупи на главата си. После възседна возилото и даде газ към дома си. Преди време Кирил имаше главоболия заради автомобила си, припомнят запознати. Колата му бе закопчана със скоби от служител на Градска мобилност, тъй като бе неправилно паркирана в пресечка на ул. „Раковска“. Наложи му се да плаща глоба.

Прегледана: 138505

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече