Добродушко! Рафи не се сърди на Фики, но го е яд, че не се видели след финала

0

Рафи Бохосян изобщо не се сърди, че Фики не го поздрави за победата в последния сезон на „Като две капки вода”. Двамата останаха на финала, при което зрителският вот надделя в полза на бургазлията с арменски корени. Още тогава се видя, че Фики не се зарадва за успеха на Рафи, нито пък каза нещо за него, както обичайно се прави в подобни случаи, пише „Уикенд”.

Бургазлията получи само вяла прегръдка, която бе по-скоро докосване на противоположни рамене, малко след кратката реч на колегата си. „Не, не съм разочарован. Успях да докосна сърцата на уважаемата публика и за мен това е най-важното, да ме опознаят какъв човек съм. Обичам целия български народ и благодаря, че през целите 14 седмици ме класираха първи. Това е най-важното за мен, благодаря Ви!”, каза Фики и така припомни каква преднина имал до преди финала.

Чак сега, месец по-късно, Рафи коментира темата. Както и се очакваше, направи го доста дипломатично. „Яд ме е, че не се видяхме. Исках да го поздравя, защото се справи наистина много добре”, каза Рафи. Той вярвал, че Фики ще спечели шоуто, тъй като в 50% от времето взимал най-голямата част от зрителския вот. И все пак, изтъкна Рафи, от работата си по телевизии толкова време знаел, че финалите не са всички останали епизоди. Последните издания се гледат от повече хора и съответно зрителският вот е по-голям. Освен това в „Капките” много зависи кой образ ще избереш да имитираш. Фики избрал Елвис Пресли, а Рафи сменил своя в последния момент, когато разбрал, че е финалист. Първоначално мислел да прави двоен образ – Шер и Ерос Рамацоти, а после избрал Васил Найденов. Така тактично певецът обясни победата си.

И все пак в музикалните среди се говори, че Фики бил доста разочарован от загубата си. Затова и не присъства на партито на „Капките” след финала.

Докато участва в „Капките”, Рафи паралелно бе музикален продуцент на „Забраненото шоу на Рачков”. Съчетаването на двата ангажимента било толкова трудно, че през цялото време певецът се движел по строга разграфена програма. Рафи обаче не се оплаква, напротив, доволен е. Толкова, че в началото на юни обяви: „Завръщаме се в телевизора на есен, а дотогава има време да хванем и малко тен”. Така бургазлията, който този януари празнува 28-мия си рожден ден, потвърди, че ще е музикален продуцент и в новия сезон на „Забраненото шоу на Рачков”.

Междувременно Рафи не се е отказал нито от музикалната си кариера, нито от продуцентската си дейност. Изглежда певецът е превъзмогнал трудния творчески момент, за който спомена и във визитката си за „Капките”.

Не обвинява обстоятелствата, макар че понякога не са така благоприятни, нито други хора. Певецът е сигурен, че всеки артист, който е искал да създава изкуство, с което да кара хората да чувстват, е минавал или му предстои да мине през такъв период.

Рафи го изпитал през 2018 г. Тогава той имал доста готови песни и нито една не представил. Днес този период е зад гърба му и симпатичния арменец твори с нови сили и вдъхновение.

Прегледана: 135731

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече