Неуморим! Устата излекува разкъсан клепач от катастрофата, готви изненада със Софка!

0

След адската катастрофа на 11 юни, в която се размина на косъм със смъртта, Иван Динев – Устата издаде, че е имал страховити натъртвания и разкъсан клепач на окото. Наложило се да го шият, но тези дни вече свалили конците.

 „Вече съм добре! Пораженията бяха най-вече на клепача, той е разкъсан. Трябваше да се зашие. Махнаха ми конците!“, описа той състоянието си. „След време няма и да си личи това на клепача. Направиха ми много изследвания на тялото”, разказва рапърът, цитиран от „България днес”.

За преживения ужас по време на катастрофата споделя, че всичко е било като на каданс и дори не помни как е успял да излезе от смачканата си кола: „Ударът беше ужасен! Докато бях спрял, за да дам предимство на тир, ме удари автобус, пълен с работници. Това са може би 15 т. В процеса на делото ще стане ясно какво точно се е случило“.

Веднага след мелето той е бил откаран в спешното на малко лечебно заведение, а после е приет в Окръжна болница – Стара Загора. Благодарен е на екипа на лечебното заведение за грижите, които са положили за него.

Певецът споделя, че вече се чувства много по-добре и сериозните натъртвания по тялото му вече болят все по-малко.

Устта не пропуска да разкрие и огромната изненада, която подготвя за почитателите си – сед 15 г. пауза той се завръща на музикалната сцена в нов дует със Софи Маринова!

„Два дни преди катастрофата заснехме клип към новото ни парче. Тя беше със счупена ръка на снимките, но успяхме да го прикрием. После се случи и това с мен… Е, обадих се на режисьорите след катастрофата и ги успокоих, че ще си вземат хонорара, жив съм!“, шеговито повдига завесата на голямото си завръщане Устата.

Той допълва пред вестника, че парчето ще бъде нещо нечувано досега и се очаква да излезе през юли месец.

Прегледана: 133428

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече