Майтап! Няколко актьори накуп стават модерни татковци!

0

Започват снимките на най-новия забавен семеен сериал на bTV – “Татковци”, който ще се излъчи тази есен. Историята в него представя по забавен и вълнуващ начин всекидневните предизвикателства, пред които са изправени четирима бащи и близки приятели, в търсене на мястото им под слънцето – като мъже, съпрузи, любовници, професионалисти и най-вече като татковци.

Героите ще се опитат да намерят отговор на въпроса “Каква е ролята на таткото в XXI век и може ли той да бъде абсолютно равнопоставен на майката”. Проблемите на бащите и усилията им да бъдат номер 1 за децата си, въпреки всичките си несъвършенства, почти невъзможните им опити да балансират между членовете на семействата си и всички недоразумения, драматични и комични ситуации, които произтичат от тях, ще предизвикат много смях и добро настроение за зрителите пред тв екрана. 

„Телевизията е доказала многократно, че умее да създава интригуващи български сериали в различни жанрове, като винаги е залагала на качеството за сметка на количеството. Това утвърждава ролята ни на двигател в развитието на този сегмент от телевизионния пазар у нас. Освен силна история в любим на зрителите жанр, „Татковци“ ще даде и платформа за изява на таланта на редица изгряващи български актьори, които ще последват успеха на вече утвърдените сред огромната аудитория на bTV“, коментира Христо Хаджитанев, директор “Програма”.

 Свеж, съвременен и автентичен, “Татковци” обещава не само да привлече на своя страна дамската аудитория, но и да получи подкрепата на господата и дори на децата – с актуалните теми, проблеми и решения, пред които са изправени героите в сериала. Четиримата приятели с различни съдби, социален статус, професия и темперамент, обединени от желанието си да бъдат добри татковци, ще опитат да докажат на всички, че бащата е не по-малко ключова фигура от майката. 
 
В ролите на модерните татковци ще се превъплътят едни от най-добрите и актуални наши актьори Филип Буков, Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев, а героите им без съмнение ще се превърнат в любимци на аудиторията. Продуцент на новия сериал е Евтим Милошев. 

Прегледана: 135155

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече