Без предупреждение! Щерката на Коста Цонев драсва при мама Анахид в САЩ

0

Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, възнамерява да напусне България. Сестрата на Митко Цонев вече е обявила за продан апартамента си, който купи преди години с пари от татково наследство, пише „Уикенд”.

„Сестра й Ани и майка й Анахид изобщо не са наясно, че тя планува да отиде да живее при тях в Щатите. Най-вероятно и семейството на брат й не е информирано. От месец насам домът й е качен за продажба в сайт и вървят огледи. Жилището е близо до хотел „Маринела”. На шестия етаж е, в блок без асансьор. Кокетно е, но силно занемарено. Трябва му едно хубаво почистване, за му се върне блясъкът”, споделиха пред „Уикенд” отлично информирани източници. И допълниха, че на видно място в апартамента е поставен гигантски портрет на Анахид Тачева.

Прехвърлилата 50-те си години Теодора е много напълняла напоследък. То няма как и да е иначе при положение, че дните й минават само и единствено в консумация на огромни количества бира. Дамата с благороден произход надига бутилките с пиво в кварталното си кафене. Тя дотолкова прекалява с пенливия алкохол, че познатите й са силно притеснени за здравето й.

Теодора дълго време живееше в Италия, а когато преди години се върна в България, направи неуспешен опит за самоубийство с приспивателни. След като докторите я спасиха по чудо, тя се зарече да се откаже от всичките си пороци и да гледа ведро на живота, но не можа да превърне думите си в дела.

Прегледана: 135415

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече