24 карата усмивка! Любо Ганев си смени ченето за 40 бона!

0

Волейболният гигант Любо Ганев се е изръсил с около 40 000 лв. за чисто новата си холивудска усмивка. Бизнесменът и шеф на федерацията по волейбол у нас се появи в неделя вечерта в „Забраненото шоу на Рачков“ по Нова телевизия, а корекцията не остана незабелязана от зрителите на забавното предаване, пише „Уикенд”

210-сантиметровият исполин трудно говореше с новите си зъби, а заради прясно поставените му импланти трудно изговаряше думите и фъфлеше. С имплантите той е успял да редактира и захапката си, а и с бруксизма, който от години го тормозел. Ослепително бялата му усмивка му излязла доста солена, тъй като се наложили и допълнителни корекции, като изпилване на костта на долната челюст, махане на ретинирани мъдреци и събиране на разстояния. Въпреки това обаче Ганев изрично пожелал да бъде запазен луфтът между горните му предни резци, защото твърдо вярвал, че му носи късмет. Средната цена за поставянето на импланти, без да се броят консултациите и дейностите около самите процедури, е над 1200 лева на зъб.

Дълги години Любо имал проблеми със старата си захапка, тъй като неволно скърцал със зъби през нощта. Зъболекари дори го стреснали, че след време може да остане без нито един зъб в устата. Още докато играел в Италия стоматолозите го предупредили, че има сериозен проблем със захапката и трябва да я коригира. Волейболната звезда все отлагал сложната интервенция, но преди месец най-накрая се престрашил. „Имам много силна захапка. Когато спя нощно време, си търкам зъбите. Бях на ръба, ако не го направя сега, да остана без никакви зъби. Старите от 18 мм бяха стигнали до 4 мм.“, разказва 55-годишната спортна легенда.

Макар че имал възможност да направи корекцията в чужбина, Ганев се доверил на стоматолози от родния му град Русе, които имали кабинет в столицата. Зъбите, които му поставили обаче не били окончателния вариант. През следващите няколко месеца Любо щял да коригира още веднъж зъбите и се надява да спре да фъфли.

Прегледана: 133813

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече