Хвала! Станкулова скочи на кмет заради бедомните кучета!

0

Красивата синоптичка Никол Станкулова побесня и скочи на кмета на Кричим, който издал безумна заповед – да не се хранят бездомните кучета, иначе глобата е 500 лв.!

Негодуванието си Никол изля в социалните мрежи:

„Ей това се казва кмет на Кричим! Не хранете безстопанствените кучета, оставете ги да умрат от глад, иначе глоба! Не можел да се справи с популацията – ами, направете приют и ги кастрирайте – XXI век е!“, беснее тя.

Под поста й се изсипаха десетки коментари – за и против бездомните кучета, но в случая Станкулова е права – единственият начин за справянето с популацията на бездомните кучета е тяхната кастрация, както се прави в цивилизованите държави, каквато уж  България претендира да е!

Само преди дни друга звезда – актрисата Неда Спасова, нашумяла като сестра Кая от „Откраднат живот”,  сподели снимки от общинския приют в София, където даде светъл пример как ходи като доброволка да извежда бездомничетата и им носи храна. Тя призова за осиновяване на четрилапите лаещи приятели на човека.

Друг голям любител на животинките без дом е Азис, който от години се грижи за десетина песа в къщата си, като непрекъснато споделя призиви за кастрация и осиновяване на уличните любимци. Той дори отглежда куче-инвалид, като го снабди и със специална колимчка, с която то да може да се движи свободно из двора му.

Прегледана: 131948

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече