Рачков кърти: Не минал под венчило заради тъщите!

0

„Ей, заради това не съм се оженил. Защото не мога да надговоря тъщата – не, че някога съм имал тъща, де“, така със смях отговори водещият на „Забраненото шоу на Рачков“ на легендарния водещ на „Минута е много” Петър Вучков.

Миг преди това всичкологът разсмя зрителите с нова теза за тъщите: „Замислете се само, когато се задава въпрос – зрителят отговаря преди участника – ако не знае отговора – научава нещо повече. А представете си само какво удоволствие е за един заврян зет той да знае отговора на въпроса, а тъщата – не“.

Тъщите са любима тема на комика, който не пропуска да жегне майките на съпругите в своите тв изяви. Сега с доза самоирония Рачков подчерта, че никога не е минавал под венчилото.

Напомняме, че той има един син от сценаристката на „Откраднат живот“ Христина Апостолова. Двамата са разделени от доста години, след като Христина се залюби с продуцента Евтим Милошев.

После бившият водещ на „Господари на ефира“ имаше доста дълга връзка със своята колежка Мария Игнатова, като на няколко пъти се събираха и разделяха, докато не скъсаха окончателно преди 2 години.

Прегледана: 130486

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече