Разкритие! Ето колко пари е взел Тошко Славков от ВИП Брадър! (ВИДЕО)

0

Майтапчията и бохем по дух Тодор Славков призна за колко пари е участвал във ВИП Брадър-3. Внукът на първия в държавата за над 30 години по социалистическо време Тодор Живков гушнал цели 150 бона, за да се излага пред целия народ, като се налива с алкохол!

Разкритието той направи в онлайн предаването на Тото от „СкандаУ“ в YouTube, като разказа, че продуцентие на ВИП Брадър  започнали да го канят още за първия сезон на предаването. Той им поискал 200 бона, а те му отвърнали с оферта за 50. Тодор им отказал, но няколко сезона по-късно се договорили за 150 хиляди и той влязъл в къщата единствено заради парите.

„Въобще не съжалявам, че участвах. Който каквото и да се казва, това е велико изживяване. По никакъв начин не може да си доставиш подобно преживяване, освен ако не си там. Въпросът е да попаднеш на готини хора, какъвто беше първият случай при мен. Втория път беше трагично. Единствено Ники Китаеца беше готин. Със сигурност не е обратен“, спомня си той.

Според Тодор победата на Део във ВИП Брадър-3 е била нагласена.

С присъщото си чувство за хумор Тодор Славков разсмя хиляди, които гледаха интервюто му, като се пошегува защо са строени резиденциите, каквито има край всеки голям областен град в страната: „Строени са, за да има къде да израсна аз!“

И сподели: „Във всеки окръжен град имаше резиденции на дядо ми. Бил съм във всички тях в определен период. Те са били ползвани както от дядо ми, така и от всички останали членове на Политбюро. Общо бяха около 20. Любимата ми резиденция беше тази, която сега я взеха от Божков – „Аглика“. Всеки уикенд бях там да карам ски на Витоша“, обясни Славков.

На въпроса какво се случва в резиденциите, Тошко отговори дипломатично: „Последният път, когато бях там, бях на 16 години. Нищо не се случваше повече от това, което може би се е случвало след това“.

Тодор потвърди, че семейството е било близко с Ванга. Особено близки били пророчицата и майка му Людмила. „Често я караха от Петрич до София. Помня как двете си говореха с часове. Не смятам, че майка ми имаше пророчески способности“, пише „Стандарт”.

Вижте цялото предаване:

Прегледана: 132101

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече