Простоватост! Софка попиля Лейди Гага! Ето как >>

0

Софи Маринова е истинско дете на природата! Тя винаги казва това, което мисли, реагира спонтанно, а думите просто излитат от устата й, без да се замисли. Деликатността е далеч от характера й.

Поредното доказателство за това е реакцията й при последното завъртане на колелото на късмета в „Капките”, когато й се падна следващият път да имитира Лейди Гага.

След като в шоуто напоследък й се падат все мъжки образи, в които изглежда буквално нелепо, макар че пеенето донякъде компенсира това, ломският славей изквича от кеф, че най-сетне ще има възможност да се превъплъти в известната певица и изръси за нея: „Най-после! Поне е руса с черни вежди!”

Определението й за световноизвестната изпълнителка направо попиля от смях водещите и участниците и предизвика коментари в социалните мрежи – повечето фенове на „Като две капки вода” директно й се подиграват, но нейни фенове защитават любимката си, като твърдят, че именно невинната й простовататост и спонтанност печелят сърцата на публиката.

Говори се, че Софчето много тежко понасяла пълния си провал в „Като две капки вода” – този сезон тя непрекъснато е последна, а в най-добрия случай стига до предпоследното място. Единствената й утеха бил хоноара – в тези „гладни” за шоубизнеса времена, когато заради ковид кризата заведенията бяха затворени за дълъг период от време и и певците останаха без участия и препитание,  средствата от „Капките”  идвали като истинско спасение за ромския славей.

Прегледана: 130621

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече