Юлиан Вергов с щерка на 19! Девойката спретна яко парти за РД

0

Алена, дъщерята на актьора Юлиан Вергов, празнува своя 19-ти рожден ден.

Поради факта, че миналата година по това време всичко беше затворена, а събиранията строго забранени, тя празнува пълнолетието си в тесен кръг.

Тази година, макар и отново с ограничения, режимът е по-свободен, поради което младежите наваксаха пропуснатото от миналата пролет.

На шумна веселба Алена посрещна куп свои връстници, сред които и редица популярни лица. Актьори или деца на актьори. Всички заредени с много енергия и желание за веселба.

Самият Вергов липсваше от тържеството на дъщеря си. Но това е напълно разбираемо, като се им предвид, че Алена вече не е малко момиче, а прекрасна млада девойка.

Това обаче не прави отношенията им по-нестабилни. За силната връзка помежду им се говори от край време. Всяко време татко и дъщеря, в компанията на нейни близки приятели, прекарват поне по месец в каравана край морето.

Веселбата там е гарантирана, а младежите си прекарват повече от впечатляващо. Самият актьор също е доволен, защото прекарва доста време с детето си. Нещо, което иначе не му се получава в забързаното ежедневие.

Сред любимите занимания на звездните баща и дъщеря е карането на скейтборд, като точно Вергов запалил Алена по този метод за придвижване.

Прегледана: 127618

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече