От Нова тв си блъскат главите! Какво да сложат на мястото на „Откраднат живот”

0

Без значение какъв ще е рейтингът на последния сезон на сериала „Откраднат житот”, продуцентите са категорични, че повече издания на хитовата поредица няма да има.

„Финалът”, каквото е подзаглавието на настоящия сезон, ще е наистина финал. Затова и се търсят алтернативни варианти, които да запълнят праймтайма във вторник, сряда и четвъртък.

На този етап, най-голяма е вероятността да се даде шанс на предаване подобно на „Сделка или не”. Макар и да не става дума за същото издание, идеята ще се запази. Ще се дават уж големи награди. Но награди, които буквално нямат печелене.

Продуцентите, в ролята на които отново влизат братята Халваджиян, имат намерение да не притоплят стара манджа, а да заложат на подобна, но невиждана досега у нас концепция.

Ходът да се излъчва игра през най-гледаното време от вечерта не е напълно непознат за Нова. Преди години бяха заложили на „Стани богат” в главна действаща роля. И определено спечелиха от въпросния ход.

Все пак ще трябва да отбележим, че не е изключена на 100% и вероятността от осем до девет да се излъчва нов български сериал.

Ако все пак възнамеряват това да се случи, от Нова трябва да побързат, кахърят се в мрежата.

Прегледана: 125901

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече