Ето какво правят Владо Карамазов и Неда Спасова на тъмно!

0

Екранната двойка – Владо Карамазов и Неда Спасова, си има взимане-даване и в реалния живот.

За разлика от сериала „Откраднат живот“, където трепетът помежду им е с интимен привкус, то в реалния живот двамата често се срещат, дори в тъмните часове, за да снимат.

 Оказва се, че страстта на Карамазов към фотографията си е намерила живо измерение в лицето на актрисата, влязла в ролята на сестра Кая.

Неда, която признава, че никога през живота си не се е изявявала като модел, споделя, че от Владо и от неговия професионализъм по отношение на снимките, е научила много.

Пътят, който извървели обаче двамата в тази посока, хич не бил кратък. Сега, когато снимат, се разбират с едно кимване или с една дума.

Но в началото той буквално я тормозел. Искал от нея неща, който не си е и помисляла, че ще прави някога. Но трябвало не само да ги направи, но те да изглеждат естествено, да са бързи, премерени и прецизни. И то в точния момент, преди светлината да се е променила, спомня си Неда с усмивка.

И въпреки че не винаги Владо е бил мил към нея, тя го приема като урок, от който много е научила. А него – за невероятен професионалист не само в киното, но и зад фотоапарата.

Прегледана: 121343

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече