Зетят на Глория тотален мързел! Мина на издръжката на богатата си тъща

0

Оказва се, че Даниел Милушев, зетят на чалга примата Глория, се слави като супер мързеливец в родния Доспат.

Младежът, от който щерката на Гло роди наскоро, не се е хващал на работа от миналото лято, въпреки че беше в очакване на рожба и въпреки разходите покрай раждането.

И причината не е, че някой го спира да работи или че Симона се глези по цял ден на рамото му. Напротив, самият той не изгарял от желание да се труди.

И това не е от вчера или днес, коментират познати на Даниел от времето преди да стане зет на Глория. Той все търсел на баницата мекото, както гласи познатата народна мъдрост. А ако подхванел работата, тя задължително трябвало да бъде лесна и неангажираща.

Така тежестта да пълни дупките в семейния бюджет падала изцяло на плещите на Симона или по-скоро на самата Глория. Въпреки че Симона имала участия и собствени приходи, сега покрай бебето и предхождащата го коронакриза в чалга бранша пари почти не влизали по сметката й, споделят близки.

Самият Даниел не се впечатлявала особено. Личало му както по добри сън (дремвал си обед), така и по доброто настроение, с което обикалял из малкото отворени обществени места в столицата.

Прегледана: 120483

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече