На 41! Бъркат Надя от „Елит” с младите майки

0

Че е млада майка, млада е. Но в преносния смисъл на фразата, защото Надя от „Елит” вече е прехвърлила 40-те.

Въпреки това актрисата, която скоро даде живот на първия си син Георги, изглежда повече от впечатляващо. Снимките, които самата тя споделя, разкриват, че по никакъв начин не й личат скорошните бременност и раждане.

Напротив, тя изглежда изключително свежа и отпочинала, а фигурата й не е мръднала въобще. Може би е придобила лека заобленост, която й придава женственост, но по никакъв начин не изглежда като леличка, за разлика от много свои връстнички.

Ще припомним, че рожбата на Надя се появи на бял свят на 11 март. Все още не е минала дори погачата на бебока, но това не притеснява майка му да го извежда навън и да споделя негови снимки онлайн.

В свое скорошно интервю Иванова разказва, че е имала много леки и безпроблемни бременност и раждане. Всико минало повече от спокойно, че тя дори не усетила какво точно се е случило. Важното обаче е, че на бял свят се появило едно прекрасно, здраво дете, което да осмисля живота й насетне.

Все пак Надя няма намерение да се отказва от кариерата си, като вече прави планове за участието си в следващия сезон на „Съни бийч”.

Прегледана: 116528

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече