Луна проповядва микс от богомилство и прераждане

0

Луна проповядва! При това много нестандартна религия: свърза Богомилството с прераждането. Очевидно прочитът й на богомилската доктрина се е преплел с будизъм. Като капак на всичко, тя очевидно отрича традиционното православие, което обаче не й попречи преди три години да събира дарения за строеж на християнска църква в с. Вехтово, край родния й Шумен.

„Богомилското християнство е било едно чисто учение, чисто учение за Бога, но падналото християнство не го прие. То е здраво свързано с Дървото за познаване на доброто и злото, здрава връзка със смъртта и с преражданията, здрава връзка със застоя. Ще обясня: когато си духовен и си отидеш от този свят, ти взимаш със себе си духовността и тя става твоята вечност. Но когато си умствен, това е падение, ти отиваш в астралната змия. Това означава, че те очакват нескончаеми страдания и прераждания, очакват те участи, съдби и заблуди. Те продължават и там, и после отново на земята”, пише в профила си във Фейсбук изпълнителката на „Бягайте, крачета”.

Незнайно как, но тя вероятно си вярва, че „духовността” е свързана със скандалите, които сама завихря около себе си, за да бъде в светлината на прожекторите.

Напомняме, че на връх Националния празник на страната 3 Март Луна провокира, като се снима чисто гола и пусна снимката си в социалните мрежи. „Не съм ЖЕНА за един мъж,а ЖЕНА на ЦЯЛ НАРОД! Честит Празник Българи!”, написа към фотоса тя.

Перфектните форми на 50-годишната певица (родената на 2 април 1971 г. по официални данни) взривиха Мрежата и предизвикаха купища възторжени коментари, някои от които бяха, че очевидно по нея е играл майторски скалпел на пластичен хирург.

По признания на самата Луна по време на миналия сезон на шоуто „Като две капки вода”, в който се включи, тя дори се е подложила на пластична операция, досущ като Шер – премахнала е последните си плаващи ребра, за да има по-тънка талия…

Ина Димитрова

Прегледана: 114434

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече