Нели Рангелова в отчаян опит за внимание: подхвана прелестите на Тита

0

Нели Рангелова определено има своето място в историята на родната сцена. Именно поради това мнозина упрекнаха коментарите й и въобще зачеркването на темата за Тита и гърдите й в публичното пространство.

За тези, които са пропуснали скандали, по-възрастната изпълнителка се заяде с младата си колежка във връзка с това, че по повод и без повод коментира природните си дадености.

За Рангелова било недопустимо изпълнител, който уважава себе си и това, което прави, да търси внимание не с гласа си, а с формите си.

В повод за острата реакция се превърна участието на Тита в „Забраненото шоу на Рачков“, където основен акцент беше поставен именно върху прелестите на Тита. 

Нели си позволи да задава и неудобни реторични въпроси за това каква е тази изпълнителка, която иска и промотира бюста си на всяка крачка.

Подхвана и самия Рачков. Отбелязвайки, че го харесва като артист, тя намекна, че е недопустимо да подбира гостите си по критерий гръдна обиколка. И че цялото гостуване на Тита в шоуто му беше едно огромно мерене на сантиметри.

Цялата тази тирада на Нели Рангелова неминуемо й донесе гнева на феновете. Всички в един глас се надпреварваха да пишат колко много тя завижда на Тита, на това, че е млада и надарена. Във всяко едно отношение.

Прегледана: 119257

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече