Пратиха НАП по следите на Златка Райкова

0

Златка Райкова може да се окаже новата Миглена Каканашева.

Причината се крие в това, че голяма част от пратките, изпращани след поръчка от нейния онлайн магазин, са с подател физическо лице.

Последното стана ясно, след като инфлуенсърката Златена Енчева влезе в ролята на таен клиент и направи поръчка от виртуалното място за продажби на Райкова.

Това, за което се заговори непосредствено след поръчката, беше прекалено високата цена на артикулите, предлагани от Златка. Висока, като се има предвид колко ниско е качеството им.

Според Златена материята е зле, кройката е зле, изпълнението е зле. Единствено цената не е зле, като се има предвид, че само за няколко поръчани артикула сумата може да скочи до няколкостотин лева.

И въпреки че става дума за немалък оборот, Златка е решила да хитрее. Пратките се изпращат от физически лица. Явно хора с нисък стандарт, на които плеймейтката подхвърля смешни суми. А за себе си тя прибира не само печалбата, но си спестява и плащането на ДДС и данък печалба.

Именно поради този факт мнозина побързаха да тагнат НАП в публикациите и коментарите си, свързани с бизнеса на блондинката. Колкото по-скоро се направи проверка, толкова по-бързо ще стане ясно с точно колко е ощетила хазната Райкова, допълват фенове-антифенове.  

Прегледана: 121297

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече