Тлъстата заплата не пречи на Ани Салич да живее в контейнер!

0

Със сигурност всеки месец Ани Салич се подписва под тлъста сума. Отделно са всички хонорари и допълнителни финансови източници, на които журналистката се радва.

Въпреки всички тези материални възможности още преди години тя и семейството й избрали да живеят в… контейнер.

И да, не става дума за метален фургон, а за луксозно жилище, изградено по американски модел. Но все пак – контейнер, коментират хора в телевизията.

Още преди години, когато Салич беше официална съпруга на Бранко Салич, двамата закупиха апетитен имот в село Рударци. Постъпиха практично и в него издигнаха жилище по модел на популярните зад океана домове. Самият дом им струва около 50 000 лева, гласяха тогава коментарите. А със спестените пари, които иначе биха хвръкнали при масивно строителство, двамата превърнали въпросния контейнер в изключително луксозно и в същото време уютно място.

Именно поради това и към днешна дата Ани продължава да живее там. Въпреки че с Бранко вече не са семейство, тя останала да обитава общия им дом.

Явно часовете, прекарани в път от и до работното място, не я притесняват. Защото тя е споделяла, че не би се разделила с избраното преди години кътче.

Прегледана: 126674

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече