Бахаров наведе глава! Призна: Срам ме е!

0

В последните дни се чу едно от първите публични извинения на Явор Бахаров във връзка с процеса, който се води срещу него.

Въпреки че и преди той е споделял по време на интервюта, че съжалява за действията си, този път думите му като че ли за първи път звучаха искрено.

В разказа си Бахаров се връща назад в деня, който беше спрян за проверка от полицай. Установено беше, че кара под въздействието на алкохол и още нещо.

Той си спомня, че полицаят, който го проверил, го попитал какво щяло да стане, ако карайки неадекватен, той ударел 5-годишната му дъщеря.

И други моменти от този срамен епизод си спомня актьора. И как след задържането пропуснал няколко сценични изяви. Защото за да застанеш пред публика ти трябва самочувствие. Такова, каквото той нямал по това време.

Въпреки всичко споделя, че през периода, през който се води делото, той се е приготвил за всичко. Дори да се стигне до ефективна присъда, не го е страх. Защото е осъзнал, че в живота се случват далеч по-страшни неща.

Това, което прозира от думите, е чувство на срам. Самият Явор споделя, че дълго време се крил, воден именно от това усещане.

Прегледана: 127608

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече