Честито! Тервел Пулев посрещна трети син

0

Навръх един от най-почитаните празници по време на Великденския пост Тервел Пулев оповести благата вест – стана баща за трети път.

Щастливата новина е споделена лично от боксьора чрез публикация в социалните мрежи.

По традиция детето носи името на велик български владетел. След Калоян и Аспарух – Самуил Тервел Пулев – влиза в почетните редици на спортното семейство.

Гордият баща разказва още, че майката и детето се чувстват добре. Той и по-големите момчета нямат търпение всичко да се съберат заедно у дома.

Боксьорът допълва за себе си, че работата, спортът, кариерата са от изключително важни за него. Но нищо не е по-важно от семейството. А какво по-хубаво от това домът му да се изпълни отново с бебешки плач и щастливи детски смехове.

Малко след публикацията му се заредиха коментари, че колкото и по-успял да е брат му – Кубрат Пулев – в това отношение той никога няма да го догони. Малцина са тези, които успяват да балансират между работата и семейството, а едновременно с това да се включват в редица каузи с човеколюбива насоченост. Тервел обаче успява във всяко едно отношение.

Честито на семейството!

Прегледана: 133418

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече