Гала трупа рейтинг на гърба на четириног панелист

0

Малко сладко кученце е най-новото лице на „На кафе”. Четириногият Рей, който си извоюва мястото на панелист, може да се похвали с това, че вече е любимец на публиката.

Въпреки че от скоро е част от екипа на предаването, всички забелязаха, че той не е никак притеснителен. Кутрето, което подлуди екипа за дни, успя да влезе под кожата и на Гала. И по-скоро в обувките й, хихикат зрителите. Причината за закачката е обстоятелството, че останал за кратко без наблюдение жълтеникавият пес си почесал зъбките в обувките на водещата. Така се стигнало да куриозната ситуация да търсят чифт обувки за Гала непосредствено преди тя да застане пред камерите.

Въпреки гафа, който волно или не Рей сътворил, той не може да се оплаче, че е търпял каквито и да било упреци. Напротив, благодарение на чара му, всичко му било простено. И вместо да бъде мъмрен от шефката, както наскоро се случи с Никол Станкулова, той бил гальовно почесан, разказват хора от кухнята на телевизията.

И няма как да е иначе като кучето, появило се в ефир, е най-обсъжданата тема около „На кафе” във всевъзможните социални мрежи. Всички харесват мъника с опашка, а той им се отблагодарява с ободряващо присъствие.

Прегледана: 131494

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече