Теди Кацарова най-накрая се изпусна за гаджето!

0

Теди Кацарова не може да се похвали с кой знае колко успешен любовен живот. То не бяха връзки и раздели, то не бяха раздели.

Самата тя явно осъзнава това, защото откакто е с последния си партньор, тя го пази в тайна. Наскоро коментира, че щастието обича тишината. Сентенция, която явно е осмислила в последно време, защото през годините не спираше да се хвали сега за кой точно чужденец ще се омъжва и с какво той е по-добър от предишния.

В момента, оказва се, певицата има връзка с човек, който дълго време е бил част от компанията й. Преди нещата помежду им да прераснат във връзка, те са пътували заедно до различни екзотични дестинации. С тях е имало още хора, което някак си не им е дало шанса да се опознаят.

Поднесен по романтичен начин букет обаче преобърнал хода на събитията. Двамата сякаш за миг осъзнали, че имат много общи неща. И приятелството неусетно прераснало в тръпка с любовно звучене.

На този етап Теди рядко коментира какво се случва с живота й в личен план. За разлика от Мартин, който в различни канали не пропуска да разкрие коя точно е жената, с която в момента споделя дните си.

Прегледана: 132548

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече