Дара не ще да е „толумба”! Ще се вталява!

0

Дара се е подложила на сериозна програма за отслабване. Причината е, че в последно време килограмите й са скочили драстично и тя няма вид на популярна певица, а на окръглена селска тетка. В последните месеци макар ограничени, изявите й разкриват, че задните й части са станали повече от сочни и че килограмите й са поне с 10-15 повече от обичайните.

Именно поради това Дарина, каквото е истинското име на певицата, е спазвала специален хранителен режим. Това, което тя споделя, е, че не става дума за гладуване. През цялото време се чувствала жива и с енергия. Спазвала го лесно и не се изкушавала. Вече била в режим на захранване, който бил не основната, но най-важната част от програмата. Ако се допуснело залитане и се върнела към обичайните си хранителни прегрешения от раз, то без съмнения щяла да стане жертва на познатия „йо-йо ефект”. Затова й тя стриктно спазвала правилата на играта и очаквала да излезе от режима с „уау ефект”.

Друга любопитна подробност около преобразяването на Дара е фактът, че отскоро тя посещава курсове по сноуборд. Освен на самочувствието и на външния й вид, те се отразявали супер и на настроението й. Което било допълнителен бонус към цялата програма.

Прегледана: 136144

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече