Златка призна: Киро вече не е част от живота ми!

0

От устата на Златка Димитрова най-накрая дойде признанието, че между нея и фитнес инструкторът Кирил Танев е останало в миналото.

Пред феновете си, а и пред самата себе си, брюнетката призна, че към момента е сама. Няма мъж до себе си, но има време. Да осмисли и преживее раздялата.

Ще припомним, че за разлъката в една от най-популярните бургаски двойки се заговори от момента, в който изчезнаха общите им снимки от профилите на Златка в социалните мрежи.

Един по един проектите, по които те работеха съвместно, също започнаха да придобиват доста разединен вид. Така се стигна до предположенията, че са се разделили.

И до очаквания момент – признанието на Димитрова, че всичко е приключило.

Въпреки че самата плеймейтка не коментира каква е причината за раздялата, според запознати роля има манията на Кирил да държи сметка на половинката си. Сметка не за пари, за мъже, за излизания, а за килограми и за начина, по който изглежда.

Близки до Златка коментират, че изпадала в тежки душевни състояния след всяко поредно натякване на Кирил, че е дебела, че е надебеляла, че не изглежда по начина, по който трябва да изглежда. И ако за някои това били просто подхвърляния, то за Димитрова били обиди, които я засягали дълбоко.

Това довело до драстично раздалечаване помежду им и до логичната поява на нов мъж в живота й.

Прегледана: 145179

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече