Златка и фитнес гуруто – раздялата дошла заради непрестанното му натякване, че е ДЕБЕЛА

0

Нов мъж в живота на Златка Димитрова е основна причина за раздялата между нея и фитнес инструктора Кирил Танев. Това е основна причина, която започва да се тиражира дни, след като стана ясно, че една от най-харесваните бургаски двойки е в миналото.

Дружки на Черната Златка навлизат по-дълбоко в подробностите обаче и разказват, че нов мъж има. Но плеймейтката се хванала за него като за спасителна сламка заради начина, по който Танев се държал с нея.

Фитнес инструкторът си позволявал да държи непрестанна сметка на Димитрова за начина, по който изглежда. Той имал огромни претенции по отношение на визията й. Карал я да се подлага на изтощителни диети, да гладува, като в същото време я подлагал на тренировки във фитнеса с часове. И след всички лишения и изтощения, на които тя се подлагала, партньорът й отново си позволявал да я нарича дебела и да има претенции към визията й.

Ако в началото Златка приемала подхода му като начин за стимулация, то с времето станала изключително потисната заради обидите му и непрестанния тормоз. Така се стигнало и до момента, в който другият мъж се появил в живота й. А тя му позволила да открадне сърцето й.

Прегледана: 144908

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече