Ето за кого Саня Борисова пръска сексапил!

0

В последно време всички си задават въпроса кой е тайнственият мъж, който кара Саня Борисова така да грее. Предположенията са много – от богат бизнесмен на средна възраст до млад футболист от известен роден тим.

Истината обаче ще се окаже коренно различна, защото Саня споделя, че мъж в живота й към днешна дата няма. Нито един от кадрите, които не спира да споделя и на които изглежда по-впечатляваща и опияняваща от обикновено, не е посветен на конкретен представител на силния пол.

След раздялата й с голямата любов в живота й – Ники Илиев, сърцето й е свободно. Но не празно, коментира красивата актриса. Тя допълва, че й отнело много време, емоции и сълзи, за да преодолее тежката раздяла в живота си. Но вече е стъпила на краката си и държи живота здраво в ръцете си. Именно поради това изглежда и се чувства толкова добре. А на снимките направо грее.

По време на скорошна своя телевизионна изява Саня сподели, че е стигнала до заключението, че не трябва да сме нечия половинка, за да се чувстваме добре.

Прегледана: 146563

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече