Ева Тепавичарова шашна Цитиридис с едни гърди напред!

0

Актрисата Ева Тепавичарова, която нашумя покрай участието си в хитовия сериал „Столичани повече”, прикова вниманието върху себе си или по-скоро върху гърдите си.

Куриозната ситуация, в която едрогърдата дама се появи в ефир без сутиен, се разигра по време на участието й в „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

Ева, която изигра любопитната Йовка, шашардиса и водещия, и зрителите с това, че беше забравила сякаш да си сложи бельо. А гърдите й на пук на телевизионната етика и моралното поведение издаваха във всеки удобен момент този пропуск. Без да чакат много време, зрителите превърнаха в къде неволния гаф на актрисата в основна тема на разговор. Почти никой не обърна внимание на това, което тя разказа за професионалния си и личен живот.

Вниманието беше концентрирано върху свободно ширещата се гръд на Ева и върху зърната й, които напираха под ефирната материя на черната туника.

Самата Тепавичарова не изглеждаше да се притеснява от разигралата се сценка с еротичен привкус.

Типично в свой стил тя отвърна, че благодари за отделеното й внимание. Но не пожела да коментира дали нарочно не си е сложила сутиен.

Самият Цитиридис остана безмълвен по темата през цялото време. Но видимо за всички беше, че често погледът му се насочва именно върху щръкналите зърна на актрисата, валят коментари онлайн.

Прегледана: 151131

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече