Фики Стораро втрещи: извади сочен бут и яки задни части!

0

Последното видео с участието на чалга фурията Фики Стораро се превърна в истински хит.

Причината краткия запис да предизвика такъв интерес е не певческия талант на изпълнителя, а начинът, по който изглежда.

От видеото, което се оказва рекламно клипче, ясно става, че Фики драстично е повишил телесното си тегло. От мускулестата фигура, която разхождаше в последно време, не е останал и спомен. По-скоро е останала само основата, добре покрита от наскоро прибавени килограми и извивки.

На фона на палми и плажове Стораро-младши разхожда доста добре заоблени бедра, а зад тях се тътрят задни части като на Ким Кардашиян, шегуват се зрители.

И всичко това е гарнирано от абсурдния текст на рекламната песен, която Фики изпълнява. Сценаристите добре са се постарали, за да облекат в рими иначе звучащо несъвместими фрази, които певецът изпълнява в типичния си стил.

Цялата тази комбинация от предизвикващи коментари елементи явно е търсен елемент, категорични са наблюдатели. Явно Фики е взел добър хонорар. Иначе не би си позволил по такъв начин да прежали имиджа си на фитнес маниак, който поддържа с жар през последните години и за който е платил с цената на много лишения.

Ще припомним, че певецът е споделял, че води битка с килограмите още от ученическите си години. И често външният вид е тема, която го поставя в неловка позиция.

Прегледана: 149551

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече