Сашка Васева предизвика фурор! Връща се на сцената, за да изкара 10 000 евро

0

Една от най-сензационните новини в лекия бранш, която се спряга от началото на годината, е намерението на Сашка Васева отново да стъпи на сцената.

Дупнишката Мадона, както беше известна по време на славните си времена, дава мило и драго, за да може да изкара 10 000 евро.

Парите, оказва се, й трябват не за глезотии, а за неотложна операция.

Ще припомним, че в последните години Васева непрекъснато обясняваше как страда от загуба на зрение. Очите й все повече отслабвали, а парите, необходими за оперативна корекция, така и не успява да събере.

Именно поради това тя стартира и кампания, в която очакваше богати спонсори и щедри граждани да се включат, за да подпомогнат ежедневните й разходи и да я пратят на лечение в Германия.

Да, но сметките й се оказаха направени преди кръчмаря. Малцина бяха тези, които й влязоха в положение и заделиха от парите си. А Сашка, на свой ред, опука всичко дарено за пазар и сметки, коментираха преди време жълтите медии.

Пред вестник „Телеграф” Сашка разказва друга версия. Че ще направи всичко възможно, за да събере необходимата сума за лечение, преди да се върне на сцената.

Защото иска, когато това се случи, да е в пълния си блясък. И да весели почитателите си, както едно време.

Прегледана: 154903

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече