Пак за Тони Дачева! Тя ли пусна слуха, че най-накрая е намерила „Мъжа”?

0

За Тони Дачева отдавна спря да се говори в медийното пространство. Факт е, че звездният й период отдавна притихна. И поради това всяка шумотевица около името й е добре дошла.

Според запознати това е и причината, поради която Дачева е заговорила, че най-накрая е намерила подходящ партньор и баща за дъщеря си. Слух или не, предположенията са тръгнали от някъде. А според мнозина – от устата на самата певица под формата на добре съчинен сценарий.

След като веднъж се затръби, че Тони се е залюбила, това вдигна интереса към нея с миниатюрна стотна от процента. Но пак е нещо, сигурни са вещи в нещата.

Поласкана от вниманието на медиите, Дачева уж веднага отрече, че си е намерила партньор. Според думите й тя и дъщеря й Виктория са сами. Няма мъж в дома им. А основното им внимание е насочено към задачите на момичето, покрай онлайн обучението.

Сякаш без да обръща внимание на мълвата, която по всяка вероятност сама е съчинила, Дачева продължава да разказва за свободното си време, за разходки в планината и гората. Все теми, които феновете щяха жадно да попиват, ако певицата се радваше на славата си от преди години. Да, ама не.

Прегледана: 156056

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече