Сузанита на 18! Мама и тате й подариха 750 кубика ударно в пазвата

0

Както вече малко и голямо знае, търсещата сензация Сузанита навърши 18 години.

По повод празника и достигнатото пълнолетие тя получи от баща си Орхан Мурад и майка си Шенай заслужен подарък. А както самата Сузанита се постара всички да разберат, става дума за 750 кубика силикон ударно в гърдите.

Разхайтената девойка не само че не се свени да коментира къде и колко си е сложила. Нещо повече – дни след интервенцията тя запозна да пуска снимки с новите си придобивки. Бюстът леко е прикрит с дантела, но от кадрите става ясно, че е прекалено голям за крехката фигура на 18-годишната.

И все пак – тя изглежда доволна от новия начин, по който тялото й изглежда. Запознати коментират, че с новите гърди напред тя е готова да атакува чалга сцената и да се превърне в едно от популярните имена в бранша.

Ако не успее с пеене, шегуват се потребители онлайн, ще успее с духане. Като кой точно музикален инструмент имат предвид не става ясно.

И все пак по-голямата част от аудиторията е твърдо против начина, по който Мурад и съпругата му дават пример и тласък на дъщеря си. Не за първи път се коментира, че Сузанита е едно от най-пропадналите имена в чалгата. И че това, което прави, е недопустимо.

Прегледана: 165083

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече