Метресата на Слави пусна снимка директно от спалнята на Дългия!

0

Мартина, апетитната блондинка, с която в момента е интимен Слави Трифонов, направи немислимото.

Позволи си да публикува кадър от дома на Дългия. Става дума за снимка, правена в спалнята, която делят. От нея става ясно, че Трифонов към момента обитава скъпарски палат, определено къща. Прозорците са пода до тавана, а зидът, зад който е скрита, е висока над два метра. От детайлите, които фотото разкрива, става ясно, че всичко е в луксозен вид, модерно и изпипано. Определено свръх скъпо, коментират почитатели.

И започват да сравняват това, което се знаеше за предишното жилище на Слави, и този нов шикозен дом.

Ще припомним, че преди време се заговори, че Трифонов е получил 4 млн. лева от продажбата на мезонета, който обитаваше доста време на столичния булевард „България”. Тогава той се раздели с жилището заедно с всички мебели и обзавеждане, което доведе до бомбастичната цена. Но нямаше как да е друга при положение, че само холът на жилището беше над 130 квадрата. Отделно балкони, спални и личен асансьор.

Без съмнение и новият дом, който Дългия обитава заедно с бившата фитнес инструкторка, не е по-скромен и по-евтин, категорични са запознати. И гадаят дали палатът е в рамките на града, или е разположен някъде в покрайнините на София.

Прегледана: 166166

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече