Плеймейтката на Рачков ограбена! Откраднаха й най-хубавите снимки!

0

Половинката на Димитър Рачков – плеймейтката Анита Димитрова – стресна почитателите си с признанието, че е грозно окрадена.
В случая не става дума за скъпи вещи или пари, а за най-красивите й снимки. Въпросните кадри са били щателно съхранени в профила на Димитрова в Инстаграм. Достъп до снимките имат малцина, но оказва се, че именно някой от проверените лица е дръпнал неправомерно кадрите.

След това си е направил профил – фалшив такъв, представяйки се с друго име, но с лицето на красивата блондинка.

Въпросното посегателство беше разказано от самата Анита, която призова феновете си дружно да докладват и блокират въпросния нереален профил. Целта е ясна – регистрацията да бъде прекратена, а с това и снимките й да бъдат свалени от виртуалното пространство.

Коментарите, които споделеното от Димитрова предизвика, бяха разнопосочни. От една страна, мнозина побързаха да й обещаят, че ще докладват профила и скоро всичко ще бъде наред. От друга, обаче, имаше и такива, които изразиха възмущението си от хленчето на Анита. Мнението на тази група коментиращи се върти около това, че щом е приела да е известна личност, трябва да е готова на всичко. Случилото се е дребна подробност, за която не е необходимо да разбира целият свят.

Прегледана: 172268

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече