Пияната водеща: В един момент ми избиват чивиите!

0

София Джамджиева, красивата блондинката, която беше сензацията в новогодишната нощ, признава, че се е случвало да изпие по чашка с колеги по повод.

Но никога не би си позволила да се появи пияна в ефир. Именно поради това тя отрича всички спекулации, че в новогодишната нощ е водила поздравителния блок на „Фен тв“ след употреба на алкохол.

Джамджиева допълва, че тя винаги се държи по този начин. Ако се прегледат стари записи от нейни изяви в ефир, ще стане ясно, че това й е моделът на работа. А и на поведение живота.

София разказва, че по време на работа най-вече я вадят от релси зрители, които не знаят какво искат. Или такива, които подхващат еротични теми, а самата водеща твърди, че не ги понася. Именно тогава й избиват чивиите и хората пред екрана я виждат в целия й луд блясък.

Подобна е била ситуацията и в последното за годината издание на предаването.

Джамджиева разказва още, че не е била нито глобена, нито възнаградена от шефовете си – нито за изцепките, нито за бомбастичния рейтинг на телевизията, които изявите й провокираха. И все пак занапред водещата се зарича да бъде по-обрана в изказа и поведението си.

Прегледана: 174088

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече