Хитра „Мисис Баба” първо обрала кмета-любовник, после го унизила публично

0

Оказва се, че историята, която хитрата „Мисис Баба” Дони Василева-Чачова, не е просто разкритие на прелюбодеец.

В случая става дума за добре подготвен сценарий, при който тя първо обира до последната стотинка кмета-любовник, а след това прави изневерите му публично достояние.

Запознати коментират, че застаряващата миска повече от добре е изиграла ролята си. По време на неособено дългия си семеен живот с кмета, тя била свързващо звено. През нейни лични сметки минавали всички нерегламентирани плащания, насочени към градоначалника на Стрелча. Къде каквото имало за прибиране – като подкупи, комисионни, почерпки – било насочвано към авоарите на Дони. Така съпругът й оставал чист, а тя доволна, че ръководи финансовите активи.

Схемата се оказала изключително удобна за Василева. В момента, в който й било писнало да го гледа как ежедневно посещава държанките си, по сметките й имало достатъчно пари. Вярно, не нейни. Но й Стойчо Чачов нямало как да докаже противното.

Оставало й само да го унижи публично, публикувайки разказа си и снимките от чатовете им, и да си тръгне. Както й сторила.

Оказва се, обаче, че това не е първият имотен господин, в чието разорение има пръст Василева. Преди години, когато Вальо Топлото беше едно от най-обсъжданите имена, жената до него беше именно палавата блондинка. Тогава тя се постара да изкопчи максимално от връзката си. Като се говори, че именно Дони насочила разследващите към подробности от аферите на Топлото.

Прегледана: 177168

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече