След 10 години: Камелия разкри какво гласи татуировката й!

0

Попфолк примата Камелия има татуировка от вътрешната страна на китката на лявата си ръка. Една единствена. И то не дни или месеци, а от цели 10 години.

Певицата обаче е успявала до този момент успешно да прикрива интимния надпис, който краси кожата й. И както, оказва се към днешна дата, има много по-важна роля.

В скорошно свое участие в телевизионно предаване Камелия разкрива какво гласи татуировката. А именно – Бог е в мен. Тя искрено вярва в Бога и е убедена, че именно той й е помогнал да постигне всичко, което има.

До този момент редките случаи, в които татуировката е била заснемана, е оставало впечатлението, че е надпис на латински или друг древен език. Имаше дори предположения, че блондинката е изписала върху кожата си цитат от книга на Дан Браун. Истината обаче се оказва различна, много по-съкровена и интимна.

В рамките на същото телевизионно участие Камелия си позволи да разкрие още несподелени до този момент истини около живота си на известна личност у нас. Това, което безспорно направи впечатление е драмата й в личен план. И разказът, че преди години се наложи лекари да й направят аборт на близнаци точно на рождения й ден.

Прегледана: 178401

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече