Рейтинг до небето спаси пияната водеща на „Фен тв”! Вдигат й дори заплатата

0

София Джамджиева, блондинката, която се превърна в истинска сензация в новогодишната нощ, явно ще се спаси от уволнение.

Ще припомним, за тези, които са пропуснали – София се появи в ефира на „Фен тв” пияна на мотика. Поведението й беше абсолютно неадекватно, а реакциите – повече от неочаквани.

30-годишната телевизионерка, за която се знае, че има слабост към напитките, си позволи да застане пред камерите на 31 декември почерпена по повод празника. Първоначално шефовете й били втрещени. Били готови да я уволнят още на следващия ден или в деня, в който Джамджиева е в адекватно състояние.

Публиката обаче се оказа не чак толкова разочарована. Мнозина избраха да гледат именно музикалния канал в новогодишната нощ. И то не заради друго, а само и единствено заради колоритната почерпена София. Наред с това многобройни са клипчетата, колажите и закачките, които се появиха в следващите дни. И които до едно интерпретират пияното водене на Джамджиева.

Така от безработна, тя се оказала с премия по повод изявите си в края на годината. Условието на шефа й Виктор Касъмов било никога повече да не си позволя подобно поведение в ефир.

И все пак има и такива сред зрителите, които заподозряха търсено поведени и ефект. Рейтингът на „Фен тв” така се е закотвил на дъното, че само подобни изцепки раздвижват аудиторията. Затова нищо чудно София да е действала по сценарий, а 600 лева бонус да са за доброто превъплъщение.

Прегледана: 179421

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече